Betaling og levering

BETALING
Betaling foregår enten via bankoverførsel, hvilket du vælger på betalingssiden, eller også kan du betale med kreditkort via PayPal, som modtager både Visa, MasterCard, Discover eller American Express.
Du kan naturligvis også betale via en PayPal-konto, hvis du har sådan en.

Ønsker du at benytte MobilePay, kan du sende os en mail med de varer, du ønsker at købe på kontakt@genbrugtilalle.dk.
I mailen kan du oplyse, hvilken DAO pakke shop varerne skal sendes til – tjek link til DAO pakke shop herunder. Ellers vælger vi den nærmeste pakke shop.

Vær opmærksom på, at varerne først sendes, når betalingen er modtaget. Ved bankoverførsel kan der derfor gå nogle dage, med mindre du vælger en straksoverførsel, hvor betalingen går igennem med det samme.

LEVERING:
Vi sender som udgangspunkt senest 24 timer efter modtaget betaling – med enkelte undtagelser ved ferie og helligdage, men så bliver du oplyst om det.

Alle order sendes med DAO til en fast pris på 38 kroner. Leveringen kan tage op til 2-4 dage fra afsendelsestidspunktet.

Genbrug til Alle vælger en af de pakkeshops, som ligger tættest på din indtastede  adresse. Du er også meget velkommen til at notere i feltet med bemærkninger (på betalingssiden), hvilken DAO pakke shop, du ønsker at afhente din pakke i.
Du kan finde din nærmeste DAO pakke shop her.

Skulle din pakke gå tabt, blive forsinket eller beskadiget, står Genbrug til Alle ikke til ansvar. Her skal du kontakte fragtfirmaet med den Track&Trace kode, som du får tilsendt på e-mail og sms, når dine varer afsedes fra Genbrug til Alle.

Ønsker du at afhente dine varer i Kolding, er du velkommen til at skrive en mail til kontakt@genbrugtilalle.dk med de varer, du gerne vil købe, og så aftaler vi dato og tid for afhentning.
Ved afhentning frafalder fragten naturligvis.